Hoekwater Kraanverhuur BV is opgericht in 2009 en is gevestigd te Hardinxveld-Giessendam. Hans Hoekwater is een kraanmachinist met jarenlange ervaring in de bouwsector. Naast de diverse hijswerkzaamheden die hij verricht, is hij ook breed inzetbaar op de bouw. Hoe handig is dat?!
Door middel van een afstandsbediening kan de kraan op afstand bestuurd worden en is Hans ook gelijk een helpende hand op de vloer.

Wist u ook dat er een mogelijkheid is om de kraan elektrisch te laten draaien?

Oprichting

Hoekwater Kraanverhuur BV is opgericht in 2009 en is gevestigd te Hardinxveld-Giessendam.

Voordat Hans voor zichzelf is begonnen heeft hij jarenlange ervaring op gedaan in loondienst. Hij is 12 jaar werkzaam geweest als kraanmachinist en als timmerman. Na de nodige ervaringsjaren heeft hij de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen.

Werkzaamheden

Hoekwater Kraanverhuur B.V. is er voor al uw hijswerkzaamheden. De specialiteiten zijn kap montage en dakpannen opperen. Naast het hijsen van kappen en dakpannen, worden onder andere ook de volgende hijswerkzaamheden verricht:
– Vloeren plaatsen, zoals kanaalplaten
– Dakramen plaatsen
– Kalkzandsteen opperen

Heeft u een ander object waarvoor u hijswerkzaamheden nodig heeft, bel gerust. Telefoonnummer: 06 – 83 22 51 55

Hans is een multitasking kraanmachinist. Naast de hijswerkzaamheden is hij ook breed inzetbaar op de werkvloer. De kraan is te besturen door middel van een afstandsbediening, hierdoor kan hij daarnaast ook ondersteunend zijn op de werkvloer.
Door de jarenlange ervaring die hij heeft, kan hij ingezet worden voor diverse han en span werkzaamheden. Voorbeelden hiervan zijn het geven van aanwijzingen en oplossingen voor het monteren van de kappen.

Wist u ook dat er een mogelijkheid is om de kraan elektrisch te laten draaien? Als de bouw de juiste voorzieningen heeft dan kan van deze mogelijkheid gebruik worden gemaakt. Hiervoor is een stroomvoorziening nodig van 64 ampere en een geschikte kabel. De uitstoot van stikstof wordt gereduceerd, waardoor het beter is voor het milieu.

Graag ga ik samen met u op zoek naar de oplossing voor de vraag die u heeft. Heeft u de foto’s al gezien van verrichte werkzaamheden?

Projecten

De afgelopen tien jaar heeft Hoekwater Kraanverhuur B.V. al veel projecten mogen ondersteunen.

Hoekwater Kraanverhuur B.V. ondersteunt door het hele land projecten. Dit kan zijn voor een nieuwbouwproject, maar ook bij verbouwingen.
De kraan is makkelijk te besturen en op te zetten. Van grote bouwprojecten tot smalle straten, overal is het mogelijk om de diverse hijswerkzaamheden te verrichten.

Heeft u bij werkzaamheden de foto’s al gezien van de diverse projecten?

Wist u dat…

Geschiedenis

Wilt u weten hoe Hoekwater Kraanverhuur B.V. te herkennen is? Zie onderstaande foto rechts. Met de overige onderstaande kranen heeft Hoekwater Kraanverhuur B.V. de werkzaamheden voorheen verricht:

2009 – 2013
2013 – 2019
2019 – heden